27 Eylül 2015 Pazar

Antalya’da masaj için tavsiyelerim var. Sohbet etme isteğinizi masaj terapisinden sonraya bırakmaya çalışın. Masözünüzle sohbet etmek fazla hoşunuza gidiyor olabilir, ancak masaj terapisi esnasında konuşmak sizi tam olarak rahatlamaktan alıkoyacaktır. Aslında, bazı kasların gerçekten gerginliğine bile yol açabilir ve masörün işini daha da zorlaştıracaktır. Fakat ihtiyaçlarınızı da söylemeniz gerekir, mesela eğer ortam çok soğuksa, müziğin sesi çok yüksekse ya da başka bir etken kendinizi rahatlamak üzere bırakmaktan alıkoyar ise bunu söyleyin.

Bir Antalya terapi için kıyafetlerinizi üstünüzden çıkarmak mecburiyetinde değilsiniz. Pek çok kişi çırılçıplak soyunmaktan gerçekten rahatsızlık duyabilir, bu nedenle eğer sizin daha fazla gevşemenize yardımcı olacaksa, bazı kıyafetlerinizi üzerinizden çıkarmamaya çekinmeyin. Masörünüz buna bozulmayacaktır. Bir masaj terapisinin amacı rahatlamak olduğu için kıyafetler nedeniyle gerilmek pek de yararlı olmaz.

Antalyada masaj için önerilerim var. Sohbeti masaj terapisinden sonraya bırakmaya gayret ediniz. Masaj terapistinizle sohbet etmek fazla hoşunuza gidiyor olabilir, fakat masaj terapisi esnasında konuşma sizi tam olarak rahatlamaktan alıkoyar.

Aslında, bazı kasların gerçekten gerilmesine bile yol açabilir ve masörün işini daha da zorlaştırır. Fakat ihtiyaçlarınızı da ifade etmeniz gerekir, mesela eğer yeriniz çok soğuksa, müziğin sesi oldukça yüksekse ya da başka bir etki kendinizi rahatlamak üzere bırakmadan alıkoyuyorsa bunu söyleyin.

Bir Antalya terapi için elbiselerinizi üzerinizden çıkarmak zorunda değilsiniz. Pek çok kişi çırılçıplak soyunmaktan aslında rahatsızlık duyabilir, bu sebeple eğer sizin daha da gevşemenize yardımcı olacak ise, bazı kıyafetlerinizi üzerinizden çıkarmamaya çekinmeyin. Masörünüz buna bozulmaz. Bir masaj terapisinin hedefi rahatlamak olduğu için kıyafetler yüzünden gerilmek pek de faydalı olmaz.

#antalyamasaj

0 yorum:

Yorum Gönder